TanssiStartti 4.-7.1.2018

Tanssin riemua aamusta iltaan loppiaisviikolla!

Opit tanssimaan, saat uusia tuttavia ja virkistyt keskellä pimeintä talvea! Tanssileirillä on hauskaa!

Tanssikursseja kaikille Harjavallassa!

Olitpa innokas vasta-alkaja, satunnainen tansseissa kävijä, hurahtanut tanssiharrastaja tai kokenut konkari TanssiStartti on sinun leirisi!

Ohjelma | Iltamenot

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta: Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tanssilaji & taso ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko pitkän tanssileirin!

Tanssileirillä huippuopetusta!

Leirin opettajat ovat Suomen huippua! Näiden ammattiopettajien johdolla taidot karttuvat nopeasti, oppiminen on innostavaa ja nauru raikaa!

Menossa mukana:

Kati Koivisto
Joonas Kainulainen
Anne-Riina Hurskainen
Tapani Hasa
Hanna Ojanaho
Antti Törmänen
Jyrki Keisala
Ville Immonen
Hanna Tuominen
Sami ja Jutta Helenius

Muutama sananen vuoden 2018 ohjelmasta

Tanssistartti 2018 aloittelijan vinkkelistä

Vasta-alkajille olemme suunnitelleet tanssin aloitukseen tehostartin. Leirin aikana harjoittelemme perusteet yleisimmistä ja suosituimmista lavatansseista.

Voit harjoitella Foksin, Tangon ja Hitaan valssin ensimmäisiä askeleita, reipasta buggia ja fuskua sekä rentoja lavalattareita. Erikoisuutena tarjoilemme bachataa. Se on helppo ja rauhallinen latinalaistanssi, joka tekee kovaa kyytiä tuloaan suomalaisille tanssilavoille.

Huomaathan, että useimmista perusteet tason tunneista samaa lajia on kaksi jaksoa peräkkäin, numeroidut tunnit ovat jatkoa toisilleen, parhaan hyödyn saat kun valitset niistä molemmat.

TanssiStartti 2018 ajatuksia jonkin verran tai paljon tanssineille

Suurin osa tunneista kulkee kahden tai jopa kolmen jakson kokonaisuuksina! Tämä antaa mahdollisuuden syventää tanssilajien oppimista, saat tärkeitä kilometrejä ja paljon mietittävää.

Useita Teemoja on rakennettu ohjelman sisään, kun katsot tarkasti. Yksi lempilapsistamme, Suomalainen Tango on valittu koko leirin läpi kulkevaksi teemaksi. Pääset harjoittelemaan eri opettajien johdolla perinteistä suomalaista tangoa monipuolisesti.

Jos kaipaat tanssiisi uusia tuulia ja haluat kokeilla erilaisia tanssilajeja, olemme valinneet ohjelmaan Swedish Foxin, West Coast Swingin ja Bachatan.

Antti, Kati, Anne-Riina ja Joonas käyvät Kuubassa tanssimassa joulukuussa 2017. Tämän vuoksi löydät ohjelmasta kattavasti näiden opettajien salsatunteja, tule haistelemaan viimeisemmät salsatuulahdukset ja kuuntelemaan Kuuban terveiset!

Vienti, seuraaminen, parikontakti ja -kemia ovat haastavia asioita. Tule torstaina Hanna T:n ja Antin Supertanssijan salaisuudet tunnille. Luvassa tiukkaa asiaa, hyviä harjoitteita ja roppakaupalla oivalluksia!

TanssiStartti 2018 parkettien suurkuluttajille

Pitkään tanssineille ohjelmasta löytyy haastavia tunteja suosituista tanssilajeista. Antti ja Hanna O opettavat kokonaisen fusku-teemapäivän lauantaina. Silloin päästään harjoittelemaan todella haastavia ja vaativia fusku-asioita.

Heleniukset opettavat tällä kertaa Tangoa, tuntien teemat ovat tulossa myöhemmin, mutta tarkan tekniikan, linjojen ja taivutusten kautta päästään syvälle tangon olemukseen sunnuntaina.

Hanna O ja Ville syventyvät buggin haasteisiin ja Joonas ja Anne-Riina tuovat Kuuban terveisiä Salsasta myös haastavalle tasolle.

Tervetuloa starttaamaan vuosi tanssien!

 

TanssiStartti

 

TanssiStartti

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t